Ta'avale Jump Starter Aotelega Maketi

I totonu o ta'avale, o le tu'uina atu o le fa'amalosi i se ma'a ua uma pe mate o se ta'avale e ala i se feso'ota'iga le tumau, e pei o se maa po'o se isi puna eletise mai fafo, e masani ona ta'ua o le ta'avale oso amata.
Lithium ion ma le lithium acid ituaiga maa o ituaiga autu ia e lua o maa o loʻo faʻaaogaina i le taʻavale oso.E fa'aoga lelei le ta'avale oso pe a leaga le tau, pe afai o le aveta'avale/pasese o lo'o i se nofoaga pa'ia ma mana'omia le toe fa'aola le maa, i le tulaga lea, e mafai e se tasi ona toe fa'aola le afi e ala i le fa'aosoina o le maa e ala i le ta'avale oso.E masani ona lua ituaiga fa'aoso oso a ta'avale - Pusa O'o ma Unite fa'apipi'i.O le ituaiga pusa oso e iai ma'a lithium e leai se tausiga ma se uaea osooso, ma o le ituaiga iunite fa'apipi'i e mafai ona tu'uina atu le amperage maualuga.
 
Ta'avale So'a amata: Aveta'avale Maketi ma Lu'itau
Lithium acid battery type taʻavale oso amata o mea masani ia e ofoina atu faʻamanuiaga faʻaopoopo, e pei o le puipuiga mai le mamafa o loʻo i ai nei, fesoʻotaʻiga fesuiaʻi ma le soona totogi.Ae ui i lea, o le Lithium acid battery type taʻavale oso amata e sili atu le mamafa ma tele, o lea e faʻatapulaʻa ai e ana tagata faʻatau le toe faʻaleleia ma le tausiga o faleoloa, lea e faʻaopoopoina ai le tuputupu aʻe o le isi ituaiga o taʻavale oso oso ie lithium ion ituaiga maa.
Lithium-ion maa ituaiga oso oso taavale e mama i le mamafa ma laʻititi i le lapopoa, ma e faigofie ona feaveaʻi.O le mea lea, i luga o le vaitau o faʻataʻitaʻiga, o le lithium ion battery type taʻavale oso e faʻamoemoe e maualuga le tuputupu aʻe pe a faʻatusatusa i le lithium acid battery type taʻavale oso oso.Ae ui i lea, e fautuaina le osooso o se taavale e tatau ona faia e se tagata poto masani poʻo se tagata tomai faapitoa, aua e mafai ona mafua ai ni faʻalavelave matuia, lea e faʻamoemoeina e faʻagesegese ai le faʻatau atu o le taʻavale oso amata mo le faʻaaogaina e le tagata lava ia, ma taofia ai. le tuputupu ae o le maketi i se tulaga.
 
Ta'avale oso amata: Va'aiga Fa'aitulagi Maketi
O le tuputupu aʻe o le taʻavale oso faʻafuaseʻi ma pisinisi tau taʻavale e faʻateleina, faʻatau atu o taʻavale oso amata o le a faʻatupulaia pe a faʻateleina le faʻatau atu o taavale.I lalo o le vaega faʻaitulagi, o loʻo feagai le pisinisi o taʻavale a Saina i suiga e leʻi tupu muamua i tausaga talu ai, ma ua faʻatonuina e tumau pea i tausaga a sau.
E le gata i lea, o Amerika i Matu o loʻo faʻamoemoe e umia se vaega tele o le taʻavale oso amata maketi ona o le faʻatupulaia o le DIY (do-it-yourself).I Europa i Sisifo, ua fuafuaina Siamani e taʻitaʻia le maketi oso amata ae, i Europa i Sasaʻe, o Rusia e faʻamoemoe e faʻamauina se vaega tele o le taʻavale oso faʻatau maketi, ona o le faʻateleina o le faʻatau atu o taavale. ua faamoemoe e molimauina se manaoga maloloina i luga o le vaitaimi fuafuaina i Europa.

 

 


Taimi meli: Tes-27-2022